پارس ناز پورتال

چگونگی آماده کردن ترشی بامیه

مجموعه : آموزش آشپزی
چگونگی آماده کردن ترشی بامیه

مواد لازم :
 بامیه     500 گرم
 سركه و آب     از هر کدام دو پیمانه (500 میلی‌لیتر)
 نمك      نصف قاشق مرباخوری
سیر      سه حبه
 فلفل تند     دو عدد
برگ گلپر     چهار عدد
نمك     یك و نیم قاشق سوپخوری

طرز تهیه:
ابتدا بامیه‌ها را شسته و با قیچی انتهای آن را جدا می‌كنیم. سپس آنها را در قابلمه ریخته، با 250 میلی‌لیتر سركه، 250 میلی‌لیتر آب و نصف قاشق مرباخوری نمك روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا بپزد. پس از پختن، بامیه‌ها را آبكش كرده و می‌گذاریم تا سرد شود. بامیه، فلفل تند، سیر و برگ گلپر را با هم مخلوط كرده و در شیشه می‌ریزیم. یك پیمانه سركه یك پیمانه آب و یك و نیم قاشق سوپخوری نمك را مخلوط كرده و هم می‌زنیم تا نمك در آب حل شود محلول را روی بامیه‌ها ریخته، در شیشه را محكم بسته و در جای خنك نگهداری می‌كنیم. بعد از دو هفته ترشی آماده است.