پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

چگونگی تهیه پوره میوه

مجموعه : آموزش آشپزی

چگونگی تهیه پوره میوه


مواد اولیه :
 سیب درختی نیم پز‌ شده      یك عدد
 هلو رسیده و نرم و موز      از هر کدام یك عدد
 شیر      نصف پیمانه

طرز تهیه:
سیب‌ را با شیر در مخلوط‌كن ریخته و خوب میكس می‌كنیم. سپس هلو پوست‌كنده و موز را هم به آن اضافه می‌كنیم تا نرم و یكدست شود. در ظرف مورد نظر ریخته و به كودك می‌دهیم.

نكته:
از هشت ماهگی می‌توان به برنامه‌ غذایی كودك انواع پوره‌ها از جمله پوره میوه، آبمیوه به همراه شیر مادر اضافه كرد. به خاطر داشته باشید تا دو سال میوه‌های رنگدانه‌دار مانند انواع توت، آلبالو، گیلاس، كیوی و خربزه به دلیل حساسیت‌زا بودن نباید به كودكان داده شود. بهتر است به جای آبمیوه از پوره میوه استفاده شود چرا كه نیمی از خواص میوه (فیبرها و…) در تفاله‌های میوه وجود دارد.



تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ