پارس ناز پورتال

طبخ غذای سنتی گلستان مخصوص سحر

مجموعه : آموزش آشپزی
طبخ غذای سنتی گلستان مخصوص سحر

مواد لازم :

 برنج آبكش شده      سه پیمانه
 نخود و کشمش      از هر کدام یك پیمانه
 رب انار ترش      دو قاشق غذاخوری
 مرغ یا گوشت      300 گرم
 پیاز متوسط      دو عدد
نمك، فلفل و ادویه     به میزان لازم


طرز تهیه :

نخود‌ها را از شب قبل خیس كنید تا نرم شوند و بعد آنها را بپزید. پیازها را نگینی خرد كرده درون تابه ریخته تا كمی سبك شود سپس تكه‌های مرغ یا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادویه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتی آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنید تا به خورد مواد برود در پایان مواد را لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم كنید.

نكته:


معمولا این غذا را برای سحر درست می‌كنند اما برای عید سعید فطر نیز می‌توان روی میز ناهار قرار داد.

منبع: سیمرغ