پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

من و تو به مدرسه می رفتیم برای … من و تو به مدرسه می رفتیم برای … لباس جالب این خانم از نوع زنبور عسل است +عکس لباس جالب این خانم از نوع زنبور عسل است +عکس چه طوری دو نفر رو با هم آشتی بدیم؟ چه طوری دو نفر رو با هم آشتی بدیم؟ ویدئوی ناراحت کننده این خانم جوان قبل از مرگش (عکس) ویدئوی ناراحت کننده این خانم جوان قبل از مرگش (عکس) مرد 79 ساله‌ای که از 19سالگی موهایش را کوتاه نکرده است مرد 79 ساله‌ای که از 19سالگی موهایش را کوتاه نکرده است کشف هویت یک زن شجاع (عکس) کشف هویت یک زن شجاع (عکس) تهیه یک لباس عروس زیبا با 3000 پر طاووس + تصویر تهیه یک لباس عروس زیبا با 3000 پر طاووس + تصویر تابلوی عجیب قبل از مرگ (عکس) تابلوی عجیب قبل از مرگ (عکس) عکس تماشایی از تبدیل اسب به یک شیر جوان عکس تماشایی از تبدیل اسب به یک شیر جوان بالشتی جالب مخصوص دختر و پسرای مجرد (عکس) بالشتی جالب مخصوص دختر و پسرای مجرد (عکس) اقدام عجیب این دختر غذا نخوردن به مدت ۲۵ سال +عکس اقدام عجیب این دختر غذا نخوردن به مدت ۲۵ سال +عکس حرکت بسیار جالب مرد رمانتیک برای سوپرایز کردن نامزدش حرکت بسیار جالب مرد رمانتیک برای سوپرایز کردن نامزدش موفقیت جالب این خانم جوان در 2 ماموریت همزمان + عکس موفقیت جالب این خانم جوان در 2 ماموریت همزمان + عکس نخستین تاکسی دار ایرانی یک زن ثروتمند بود. نخستین تاکسی دار ایرانی یک زن ثروتمند بود. عکس های اغوا کننده از خانم هنرمند روی مجله الی عکس های اغوا کننده از خانم هنرمند روی مجله الی تنها آرزوی این زن نیکوکار مردن در خانه خودش است + عکس تنها آرزوی این زن نیکوکار مردن در خانه خودش است + عکس یک مرد مکزیکی با تمساح ازدواج کرد + عکس یک مرد مکزیکی با تمساح ازدواج کرد + عکس نوزادی که بعد از سه روز از زیر آوار زنده بیرون آمد + عکس نوزادی که بعد از سه روز از زیر آوار زنده بیرون آمد + عکس parsnaz دختری عجیب در تسخیر شیاطین + عکس ماجرای سرنوشت 11 خواهر و برادر محمدرضا پهلوی +عکس ماجرای سرنوشت 11 خواهر و برادر محمدرضا پهلوی +عکس

توصیه هایی برای طبخ شله زرد اصیل

مجموعه : آموزش آشپزی

توصیه هایی برای طبخ شله زرد اصیل

 
نکات مهمی که در پخت شله زرد باید رعایت کرد :

١)زعفران رو هیچوقت مستقیماً در شله زرد نریزید،مقدار مورد نظرتون از زعفران رو در آب جوش حل کنید و به موادتون اضافه کنید.

٢)دقت کنید حتماً باید محلول زعفران رو قبل از اضافه کردن شکر به برنجتون اضافه کنید،دیدید بعضی شله زردها بعضی دونه برنجهاشون سفیده،به خاطر اینه که اول شکر رو ریختن و بعد زعفران،لعابی که شکر میندازه باعث میشه همه دونه های برنج به طور یکنواخت رنگ نگیرن.

٣)گفتم برنج یادم اومد اینو نگفتم که:هر چی دونه های برنجتون ریزتر باشه بهتره.حتی میتونید برنج خیس خورده تون رو قبل از پخت بین دو کف دست به هم بسابونید تا خورد بشه.(البته وقتی که مقدار برنجتون کمه)

۴)برای اینکه شله زردتون قوام داشته باشه و آب نندازه،بعد از کامل شدن مواد میتونید یه شعله پخش کن بزارید زیر دیگ و بزارید نیم ساعت روی شعله ملایم بمونه تا تمام آبش کشیده بشه.

اگر شله زرد به مقدار کم درست میکنید میتونید شله زردتون رو توی ظرف پیرکس بکشید و برای چند دقیقه توی فر بزارید تا آبش کشیده بشه.

۵)برای اینکه پودر هل سیاهه و رنگ شله زردتون رو تغییر میده بهتره پودر هل رو مستقیماً توی شله زرد نریزید و به جای اون از روش زیر استفاده کنید:

پودر هل رو تو یه دستمال می ریزیم و گره میزنیم و توی یه لیوان میزاریم  و  آب جوش روش میریزیم. بعد از دو ساعت در میاریم فشار میدیم و میذاریم که ته نشین بشه.وقت اضافه کردن هل که رسید،فقط آب روی هل های ته نشین شده رو به شله زرد اضافه میکنیم.

یه روش دیگه هم اینه که:مقدار لازم هل با پوست رو برمیداریم و پوستش رو چاک میدیم و تو یه ظرف میزاریم و روش آب جوش میزاریم و در ظرف رو هم میبندیم.بعد ظرف رو به روش بن ماری حرارت میدیم به مدت نیم ساعت تا اسانس هل خارج بشه.وقت اضافه کردن هل که رسید،هل ها رو از آب خارج میکنیم و فقط آب رو به شله زرد یا فرنی یا….اضافه میکنیم.

البته من پودر هلم رو چندین بار آسیاب کرده و از صافی رد کردم واین کار رو بارها و بارها تکرار کردم(البته در اصل مامان گلم زحمتش رو کشیدن)و در آخر یه لایه پودر مخملی مانند تقریباً بیرنگ ازش به دست اومد که اونو برای فرنی و شله زرد و…گذاشتم و پودر تیره تر رو برای بقیه موارد استفاده گذاشتم.

۶)میتونید بادامی رو که میخواین به شله زرد اضافه کنید،از قبل تو گلابی که برای شله زردتون نیاز دارید بخیسونید و وقت اضافه کردن گلاب که رسید با هم اضافشون کنید،توصیه میکنم اینکار رو حتما امتحان کنید،چون هم خلال باداماتون نرم میشه و هم مثل بادامهای شله زردهایی که تا حالا خوردید بی مزه نمیشه.

٧)یه نکته مهم راجع به زمان اضافه کردن شکر ذائقه بصری شماست:بعضیا دوست دارن دونه های برنج تو شله زرد تا حدی مشخص باشه،و بعضیا دوست دارن که برنج کاملاً له بشه.در هر صورت دقت کنید فقط وقتی که برنج به اون حالتی که دلخواه شماست رسید میتونید شکر رو اضافه کنید،چون بعد از اضافه کردن شکر درسته که شله زرد کمی لعاب میندازه،اما برنجتون به هیچ وجه بیشتر از زمان اضافه شدن شکر نمیپزه.


٨)برای اینکه شله زردتون ته نگیره بعد از اضافه کردن شکر باید دائماً شله زرد رو هم بزنید.

٩)یه نکته خیلی مهم هم اینه که هر چقدر میخواید شله زردتون قوام داشته باشه باید بزارید اول برنجتون به حالتی غلیظتر از اونچیزی که میخواید شله زردتون باشه برسه،و بعد شکر رو اضافه کنید،چون بعد از اضافه کردن شکر شله زرد یکمی شلتر از حالتی که برنج خالیتون داشته میشه(نمیدونم با این دستور زبانی که این پاراگراف داشت، بالاخره متوجه منظورم شدید یا نه؟




 
تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ