طرز تهیه :
سیر و زنجبیل را پوست میگیریم و خرد میكنیم. روغن را در ماهیتابه میریزیم و داغ میكنیم. زنجبیل، سیر و رنده پوست لیمو را 30 ثانیه روی حرارت زیاد تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به صورت نازك ورقه میكنیم و به آن اضافه میكنیم و 2 دقیقه تفت میدهیم. در مرحله بعد، همه سبزیجات را اضافه میكنیم، 10 دقیقه میگذاریم روی حرارت بماند تا سبزیجات و سینه مرغ كمی بپزند.پودر بادام، سس سویا، شكر، نمك و فلفل را اضافه میكنیم و دو سه دقیقه دیگر روی حرارت نگه میداریم. بعد از این مدت، غذا آماده خوردن است.
این غذا را میتوان با برنج نیز سرو كرد.
نكات تغذیهای :
1 – سبزیجات مختلفی كه در تهیه این غذا به كار رفتهاند، منبع خوبی از فیبر غذایی هستند كه باعث كاهش چربی خون میشوند.
2 – استفاده از روغن مایع به جای روغن جامد كه دارای اسیدهای چرب غیراشباع است، از نكات مثبت تهیه این غذای كم چربی است.
3 – استفاده از گوشت سفید به جای گوشت قرمز كه چربی كمتری دارد، آن را به یك غذای مفید تبدیل میكند.