مواد اولیه :
گلابی پنج عدد
تخم مرغ سه عدد
كره 100 گرم
شكر 1/4 پیمانه
بادام آسیاب شده یك پیمانه
نان سوخاری پودر شده (پودر نان خشك) یك پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
رنده پوست لیمو یك قاشق چایخوری
بكینگ پودر یك قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
آبلیمو یك قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
گلابیها را پوست گرفته و به چهار قسمت تقسیم میكنیم و هستههای آن را گرفته و به آبلیمو آغشته میكنیم تا سیاه نشود. كره، شكر و وانیل را با همزن میزنیم تا كرمی رنگ شود. زردهها و سفیدههای تخممرغ را جدا كرده و زردهها را با كره و شكر مخلوط میكنیم تا كرم حالت لطیفی پیدا كند. رنده پوست لیمو، آرد سفید، پودر نان سوخاری، بادام آسیاب شده و بیكینگپودر را مخلوط كرده و به مواد اضافه میكنیم. در انتها سفیدههای زده شده را هم به مواد میافزاییم. خمیر آماده شده را در قالب مورد نظر كه كف آن كاغذ روغنی گذاشتهایم ریخته و گلابیها را روی آن قرار میدهیم. شكر و دارچین را هم مخلوط نموده و روی گلابیها میپاشیم و در فر از قبل گرم شده به مدت یك ساعت و با حرارت 175 درجه سانتیگراد قرار میدهیم.