مواد اولیه :
آرد یك و نیم پیمانه
پودر شكر نصف پیمانه
كره 120 گرم
تخم مرغ یك عددنمك
نصف قاشق چایخوری
وانیل
یك قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
پودر گردو 200 گرم
پودر فندق 70 گرم
خامه دو قاشق غذاخوری
تخممرغ یك عدد
وانیل یك قاشق چایخوری
عسل پنج قاشق غذاخوری
پودر شكر 100 گرم
طرز تهیه خمیر:
كره سرد را با آرد در غذا ساز ریخته و مخلوط میكنیم تا مثل خرده نان شود (در صورت نداشتن غذاساز با انگشتان دست کره را به خورد آرد میدهیم) سپس پودر شكر، تخم مرغ، وانیل و نمك را اضافه میكنیم تا خمیر یكدست شود. در آخر روی خمیر را پوشانده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار میدهیم.
طرز تهیه مواد میانی:
تخممرغ، خامه، وانیل و پودر شكر را میزنیم سپس عسل و پودر مغزها را اضافه میكنیم.
خمیر را با وردنه باز كرده و درون قالبهای تارتلت قرار میدهیم، روی خمیر با چنگال چند سوراخ ایجاد میكنیم با كاغذ روغنی خمیر را پوشانده و چند عدد حبوبات یا سنگ بر روی آن قرار میدهیم تا خمیر درون فر پف نكند قالب را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار میدهیم سپس آن را خارج كرده و كاغذ و حبوبات را برمیداریم و مواد میانی را درون آن میریزیم و دوباره در فر به مدت 20 دقیقه میگذاریم. پس از سرد شدن با مارمالاد دلخواه رومال میكنیم.