پارس ناز پورتال

خطر مسمومیت در طول سفر

خطر مسمومیت در طول سفر


 بسیاری از مسمومیت ها در طول مسافرت، ناشی از خوردن و آشامیدن غذاها و آب های آلوده به میکروب است. با توصیه های زیر که آرزو دهقانی، کارشناس آموزش اورژانس کشور دارد، می توانید از مسمومیت های غذایی سفر پیشگیری کنید؛

– اگر برای اولین بار به مکان های مختلف سفر می کنید نباید از آب یا غذای آن منطقه استفاده کنید زیرا پادتن هاى محافظتى را در خونتان ندارید، به همین دلیل مورد تهاجم این میکروب ها قرار گرفته و دچار مسمومیت می شوید.

– بهتر است از آب هایى که از سالم بودن و پاک بودن آن ها مطمئنن هستید، استفاده کنید.

– از یخ استفاده نکنید مگر اینکه مطمئن باشید با آب سالم درست شده است.

– در طول سفر، خوردن میوه ها و سبزیجات خام را کنارگذاشته مگر این که قابل پوست کندن باشند و کاهو و سایر سبزى هاى خام برگ دار مثل اسفناج را مصرف نکنید.

– از خرید و مصرف غذاهایى که فروشندگان دوره گرد می فروشند، خودداری کنید.

– ‌سعی کنید از ظروف یکبار مصرف که نیاز به شستشو ندارند، استفاده کنید و آب سالم برای آشامیدن به همراه خود داشته باشید.‌

– دست ها را باید به طور مرتب با آب و صابون شستشو دهید.

– از مصرف سالاد و سبزیجات خام در رستوران ها خودداری کرده و از مصرف کباب و تخم مرغ نیم پز ( عسلی) خودداری کنید.

– در سفر به مناطق روستایی،‌ لبنیات، ‌بستنی،‌ به خصوص شیر محلی خریداری نکنید و از لبنیات پاستوریزه استفاده کنید.

– در صورت استفاده از غذاهای کنسرو شده ابتدا آن را به مدت 20 دقیقه جوشانده و سپس مصرف کنید. از خرید قوطی های کنسرو برآمده ،‌ فرورفته و یا دارای نشتی خودداری کنید.



Xبستن تبلیغ
تبلیغات