پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

عجیب تر از این دختر وجود ندارد (عکس) عجیب تر از این دختر وجود ندارد (عکس) تصاویر دیدنی از هنر شک بافی تصاویر دیدنی از هنر شک بافی بازیگری که بریتنی اسپیرز را نشناخت بازیگری که بریتنی اسپیرز را نشناخت مراسم تدفین باشکوه دختری با دو مغزه و دو صورت مراسم تدفین باشکوه دختری با دو مغزه و دو صورت 13 فوتبالیست معروف در دام این دختر ثروتمند 13 فوتبالیست معروف در دام این دختر ثروتمند وحید طالب لو و همسرش در ملاقات بچه های بهزیستی نرگس وحید طالب لو و همسرش در ملاقات بچه های بهزیستی نرگس هنا کلارک دختری 16 ساله ای که دو قلب دارد هنا کلارک دختری 16 ساله ای که دو قلب دارد تفاوت موارد استفاده شبکه های اجتماعی در ایران و دنیا تفاوت موارد استفاده شبکه های اجتماعی در ایران و دنیا رونمایی لوکس ترین و شیک ترین پرواز دنیا + عکس رونمایی لوکس ترین و شیک ترین پرواز دنیا + عکس زیبایی از جنس جنون و درد برای این دختر جوان! (عکس) زیبایی از جنس جنون و درد برای این دختر جوان! (عکس) جنجال دختر 13 ساله و دوست پسر 12 ساله اینترنتی اش جنجال دختر 13 ساله و دوست پسر 12 ساله اینترنتی اش خوش تیپ ترین کشاورز دنیا با لباس آراسته خوش تیپ ترین کشاورز دنیا با لباس آراسته این مرد عجیب با پایین تنه ای وحشتناک + عکس این مرد عجیب با پایین تنه ای وحشتناک + عکس عکس های دیدنی اوج لذت یک سگ هنگام ماساژ و حمام عکس های دیدنی اوج لذت یک سگ هنگام ماساژ و حمام اولین قصابی گوشت انسان افتتاح شد + عکس اولین قصابی گوشت انسان افتتاح شد + عکس این پسر دختر نما برای اثبات عشقش 2000 دلار جریمه شد این پسر دختر نما برای اثبات عشقش 2000 دلار جریمه شد حیوانات دوست این خانم بیوه 52 ساله (عکس) حیوانات دوست این خانم بیوه 52 ساله (عکس) زنی که غذایش ساندویچ اسکاج و شن است زنی که غذایش ساندویچ اسکاج و شن است ثبت رکورد ازدواج برای این مرد انگلیسی ثبت رکورد ازدواج برای این مرد انگلیسی تست هوش تصویری برای کودکان تست هوش تصویری برای کودکان

نکاتی جهت پخت یک جوجه کباب فرد علاء

مجموعه : آموزش آشپزی

نکاتی جهت پخت یک جوجه کباب فرد علاء


جوجه‌کباب یک غذای بین‌المللی است، نه ایرانی. به طوری که مردم هر کشور با خواباندن مرغ در مایه‌ای مخصوص و کباب کردن تکه‌های آن روی آتش، جوجه‌کباب مخصوص خود را تهیه می‌کنند. اما نکته اینجاست که چه مایه‌ای. مثلاً هندی‌ها به تکه‌های مرغشان ادویه تندوری می‌زنند و آن‌ها را در تنور کباب می‌کنند به طوری که پس از پخت، جوجه‌کبابشان رنگی کاملاً قرمز پیدا می‌کند .

 

مردم مدیترانه مایه جوجه‌کباب را با زیتون چرخ شده و فلفل دلمه‌ای کبابی و له شده تهیه می‌کنند.

 

ژاپنی‌ها از سس تریاکی و آمریکایی‌ها از سس مخصوص باربیکیو استفاده و پس از گذاشتن چند ساعته تکه‌های مرغ در این مایه، آن‌ها را کباب می‌کنند.

 

برای تهیه جوجه‌کباب ایرانی، تکه‌های مرغ حتماً در زعفران خوابانده می‌شوند. البته طرز تهیه این غذا بسیار سلیقه‌ای است.

 

اما در مرحله آماده‌سازی و پخت بهتر است به چند نکته دقت داشته باشید:

 

1. تجربه نشان داده است که افزودن مواد غذایی مانند روغن زیتون، خامه، ماست موسیر یا حتی سس مایونز (هر یک به تنهایی) در مایه جوجه‌کباب، طعمی منحصربه‌فرد ایجاد می‌کند.

 

2. بسیاری از افراد برای طعم دادن به تکه‌های مرغ، پیاز و فلفل دلمه‌ای را خرد می‌کنند و تکه‌های گوشت را در آن‌ها می‌خوابانند در حالی که بهتر است آن‌ها را رنده کنید تا مزه واقعی‌شان به خورد گوشت رود.

 

3. هرگز ادویه‌ای مثل زعفران را حذف نکنید زیرا زدن زعفران به جوجه‌کباب ایرانی یکی از موارد اصلی محسوب می‌شود.

 

4. هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.

 

5. یادتان باشد که بهترین کنار غذاهای جوجه‌کباب، گوجه فرنگی، پیاز و فلفل سبز کباب شده است پس آن‌ها را از قلم نیندازید.

 

هرگز ادویه‌هایی مانند دارچین، کاری، سماق و حتی پودر لیمو به مایه جوجه‌کباب اضافه نکنید زیرا یا طعم ناخوشایندی ایجاد خواهد کرد یا باعث تلخی غذا خواهد شد.

 

6. فراموش نکنید که جوجه‌کباب خوشمزه، جوجه‌کباب آبدار است نه خشک، بنابراین بهتر است پوست مرغ را جدا نکنید تا با روغن آن، گوشت زیر پوست بپزد و اگر سوخت، پوست که چندان خوردنش توصیه نمی‌شود، بسوزد. در مرحله خوردن نیز پوست را جدا و گوشت کباب شده را میل کنید.

 

7. برای تهیه جوجه‌کباب، فقط از سینه مرغ استفاده نکنید بلکه مخلوط تمام قسمت‌ها می‌تواند طعم بهتری به این غذا بدهد. مخلوط ران و سینه انتخاب بهتری خواهد بود.



تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ