پارس ناز پورتال

طبخ جوجه کبابی با طعم ویژه

مجموعه : آموزش آشپزی

طبخ جوجه کبابی  با طعم ویژه


در این دستور مرغ با آب پرتقال و لیمو مزه دار می شود، نعناع نیز رنگ و طعمی دیگر به کباب می دهد. در ادامه با مواد لازم و طرز تهیه این جوجه کباب آشنا می شوید.

مواد لازم برای 4 نفر :


 فیله سینه مرغ                    4 عدد
 آب پرتقال و رنده پوست آن       نصف یک عدد
 نصف یک عدد                             آب لیمو ترش و رنده پوست آن
 روغن زیتون                            2 قاشق غذاخوری
 نعناع تازه خرد شده           2 قاشق غذاخوری
زیره                                       4/1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل                           به مقدار لازم


طرز تهیه :


مرحله 1 – فیله های مرغ را به قطعات مکعبی حدود 5/2 سانتیمتر برش دهید.
مرحله 2 – مابقی مواد لازم را در یک کاسه با هم مخلوط کرده و تکه های مرغ را به آن افزوده و به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا مزه دار شوند.
مرحله 3 – تکه های مرغ را به سیخ کشیده، روی منقل و یا روی گاز کباب کنید. سپس در ظرف مورد نظر چیده و با کاهو و نعناع تازه تزئین کرده و همراه با برنج یا نان سرو کنید.


Xبستن تبلیغ
تبلیغات