پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

مطالب داغ

مردان برای زدن ریش توسط این زن صف می بندند + عکس مردان برای زدن ریش توسط این زن صف می بندند + عکس ارزانترین و سالمترین تفریح مادی در دنیا ارزانترین و سالمترین تفریح مادی در دنیا اتفاقی باورنکردنی که از خواندنش حتما متعجب خواهید شد اتفاقی باورنکردنی که از خواندنش حتما متعجب خواهید شد خانمی که 40 سال هست لبخند نزده! +عکس خانمی که 40 سال هست لبخند نزده! +عکس پیرترین زنی که در سن 60 سالگی باردار شد +عکس پیرترین زنی که در سن 60 سالگی باردار شد +عکس راهکار عجیب این مرد برای فرار از داماد شدن + عکس راهکار عجیب این مرد برای فرار از داماد شدن + عکس سگی که ساعت اپل به دست می بندد + عکس سگی که ساعت اپل به دست می بندد + عکس عروسی که 62 سال از همسرش کوچک تر است..! عروسی که 62 سال از همسرش کوچک تر است..! برادر مرده عروس به این شکل به مراسم آمد برادر مرده عروس به این شکل به مراسم آمد پردرآمدترین افراد مشهور کشتی کج در جهان پردرآمدترین افراد مشهور کشتی کج در جهان خواهران دوقلویی که از 11 سالگی غذا نخوردند + تصاویر خواهران دوقلویی که از 11 سالگی غذا نخوردند + تصاویر پیداشدن جنازه مادر توسط پلیس بعد از دو هفته + عکس پیداشدن جنازه مادر توسط پلیس بعد از دو هفته + عکس این دختر شدیدا به لباس های عجیب اعتیاد دارد این دختر شدیدا به لباس های عجیب اعتیاد دارد تصاویر عجیب از دختران پارکور تهران تصاویر عجیب از دختران پارکور تهران زندگی مشترک و عجیب این خانم بیوه با 800 گربه زندگی مشترک و عجیب این خانم بیوه با 800 گربه استقبال و احترام این مدیر مدرسه در رسانه ها غوغا به پا کرد استقبال و احترام این مدیر مدرسه در رسانه ها غوغا به پا کرد این مادر و دختر ایرانی با هم فارغ ‎التحصیل شدند (عکس) این مادر و دختر ایرانی با هم فارغ ‎التحصیل شدند (عکس) داستان جالب رسیدن ارث میلیاردی و کلان به یک سگ داستان جالب رسیدن ارث میلیاردی و کلان به یک سگ چطور بر عصبانیت خود را غلبه کنیم؟ چطور بر عصبانیت خود را غلبه کنیم؟ پاداش 40 میلیون پوندی برای ازدواج با این دختر همجنس باز پاداش 40 میلیون پوندی برای ازدواج با این دختر همجنس باز

طرز تهیه ترشی لیته خانگی

مجموعه : آموزش آشپزی

طرز تهیه ترشی لیته خانگی

طرز تهیه ترشی لیته خانگی

امروز آموزش تهیه ترشی لیته را برایتان آماده کرده ایم که میتوانید به جای خرید خودتان در خانه تهیه و مصرف کنید و از سلامت آن مطمئن باشید.

 

مواد لازم برای تهیه ترشی لیته :

 

بادمجان یک کیلو
سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو
فلفل دلمه ی سبز یک عدد
فلفل دلمه ی قرمز یک عدد
سیر رنده شده یک قاشق سوپ خوری
فلفل سبز 50 گرم
هویج 3 عدد
کلم پیچ سفید 250 گرم
سرکه یک کیلو
ادویه ی ترشی یک قاشق سوپ خوری
نعنای خشک یک قاشق غذاخوری
پونه ی خشک یک قاشق غذاخوری
زرد چوبه یک قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه ترشی لیته :

 

1) سبزی معطر شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، نعنا و … است که آنها را کاملاً خرد می کنیم.

 

2) بادمجان را همراه پوست با یک لیوان سرکه و یک لیوان آب می پزیم. سپس در صافی می ریزیم تا آب اضافی آن خارج شود.

 

3) سیر و بادمجان را با هم چرخ می کنیم.

 

4) کلم، هویج، فلفل دلمه ای سبز، فلفل دلمه ای قرمز و فلفل سبز تند را به طور کامل خرد کرده، به بادمجان و سیر اضافه می کنیم. در صورتی که فلفل سبز مصرفی خیلی تند بود، مقدار آن را کمتر کنید.

 

5) سبزی معطر، ادویه ی ترشی، نمک، زردچوبه، نعنا و پونه ی خشک را ترکیب کرده و به مواد قبلی می افزاییم.

 

6) سرکه را به همه ی مواد بالا اضافه کرده و مرتب هم می زنیم. حالا ترشی آماده است.

 

آیا میدانستید که:

لیته‌ترشی یا ترشی لیته یا لیته‌ی بادمجان یا به اختصار لیته، ترشی بادمجان است که بادمجان آن را کوبیده و له کرده باشند. این ترشی از بادمجان پخته‌شده و کوبیده‌شده و سرکه ساخته می‌شود.

 

اگرچه امروزه واژه ترشی تنها به انواع سبزیجات و صیفی جات ترشی شده اطلاق می شود، در قدیم از انواع غذاها ترشی تهیه می کردند (مخصوصا مردم آسیایی). برخی معتقدند که سابقه ترشی انداختن به ۴ هزار سال پیش از میلاد مسیح باز می گردد و حتی از ۲ هزار سال پیش در هند ترشی شور و خیار شور مصرف می شده است.

 

ترشی ها از جمله چاشنی هایی هستند که در بیشتر کشورهای آسیایی از آنها استفاده می شود. ترکیب سبزی ها و میوه های مختلف با سرکه برای افزایش زمان نگهداری آنها و بهره مند شدن از این مواد غذایی در فصولی از سال که دسترسی به این مواد غذایی به صورت تازه وجود ندارد، از قدیم معمول شده است.

 

به علاوه با ترکیب این مواد غذایی و در شرایط خاصی گاهی تخمیر هایی در آنها به وجود می آید که در برخی از موارد به افزایش ارزش تغذیه ای مواد اولیه منجر می شود.درباره ترشی، فواید و مضرات آن اعتقادات و باورهای زیادی وجود دارد که برخی از آنها دلایل علمی اثبات شده ای ندارند. اعتقاد به سوزاندن چربی یکی از این باور هاست. آنچه که مسلم است بیشتر خواص ترشی ها به pH اسیدی آن وابسته است.

 

روش نگهداری ترشی لیته :

اغلب این سوال پیش می آید که چرا در قدیم ترشی ها و مرباها محفوظ می ماندند و به آسانی خراب نمی شدند. واضح است که وضع ساختمان های امروزی طوری است که با وجود بخاری و شوفاژ هوا همیشه گرمتر از ساختمان های سابق می شود.

 

زیر زمین های وسیع و خشک سابق نیز که برای نگهداری اغذیه و ترشی ها از آن استفاده می شد، امروز وجود ندارد. به هر حال برای نگه داری این مواد باید از یخچال و یا جاهای خنک خارج از ساختمان مانند بالکن هایی که آفتاب نمی گیرند استفاده کرده و انواع ترشی و مربا را در آن نگه داری نمود.

 

قاشق یا ملاقه ای که با آن ترشی بر می داریم باید تمیز باشد و چرب و آلوده نباشد. ممکن است ترشی را با آب غوره و آب لیمو تهیه کرده و میوه های پخته و چرخ شده و سبزی های ترشی را آماده نمود و به جای سرکه روی آنها آب غوره یا آب لیمو ریخت، در این صورت آب غوره باید قبلا جوشانیده و آماده گردد.

 

هیچ گاه قاشق خیس یا چرب را در ظرف ترشی فرونکنید. برای تهیه یک ترشی خوب اولاً مواد باید کاملاً تازه باشد، ثانیاً مواد باید کاملاً خشک باشد و به هیچ وجه آب نداشته باشد تا ترشی کپک نزند.

 

 

تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ