پارس ناز پورتال

تهیه بستنی سرخ شده

مجموعه : آموزش آشپزی

تهیه بستنی سرخ شده


مواد لازم:

نشاسته ذرت : 6 قاشق سوپ خوری
شیر سرد :4 قاشق سوپ خوری
بیسکویت پودر شده: یک پیمانه
بستنی:به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه سس بستنی:

شکر:100گرم
خامه:50 گرم

مواد لازم:
نشاسته ذرت : 6 قاشق سوپ خوری
شیر سرد :4 قاشق سوپ خوری
بیسکویت پودر شده: یک پیمانه
بستنی:به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس بستنی:
شکر:100گرم
خامه:50 گرم


مواد لازم:

نشاسته ذرت : 6 قاشق سوپ خوری
شیر سرد :4 قاشق سوپ خوری
بیسکویت پودر شده: یک پیمانه
بستنی:به میزان دلخواه
روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه سس بستنی:


شکر:100گرم
خامه:50 گرم

طرز تهیه بستنی سرخ شده:

نشاسته ذرت را در شیر سرد حل کنید تا خمیر غلیظی به دست آید. بستنی ها را با توپک (اسکوپ) به اندازه دلخواه در آورید و در دست کاملاً گرد کنید. همزمان با فشردن بستنی سعی کنید هوای موجود در میان بستنی را از بین ببرید و خارج کنید. کف یک ظرف، پلاستیک فریزر پهن کنید و بستنی های گرد شده را روی آن قرار دهید و ظرف بستنی را داخل فریزر بگذارید.

بعد از اینکه بستنی ها کاملاً سفت شدند، هر کدام را داخل خمیر نشاسته ای که آماده کرده اید، بغلتانید و سپس در پودر بیسکویت بگردانید تا تمام سطح بستنی ها را بپوشاند. توپ های بستنی را دوباره روی پلاستیک فریزر بچینید و داخل فریزر قرار دهید تا کاملاً سفت شوند. این کار را 2 یا 3 بار تکرار کنید.

روغن را کاملاً داغ کنید و توپ های بستنی را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید تا سطح آن طلایی رنگ شود. توجه داشته باشید که هنگامی که بستنی را داخل روغن انداختید، سریعاً باید آن را داخل روغن بچرخانید تا بستنی ها آب نشوند و شکل خود را از دست ندهند و در ضمن تمام اطراف آن سرخ شود. سپس آنها را در ظرف دلخواه بگذارید و با سس بستنی سرو کنید.

طرز تهیه سس بستنی:

شکر را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا رنگ آن قهوه ای شود یا در اصطلاح کارامل شود. دقت داشته باشید دراین مرحله شکر را با قاشق هم نزنید و ظرف را تکان دهید تا مواد جابه جا شود. همچنین مراقب باشید که در اثر حرارت بالا، شکر نسوزد.

سپس شکر کارامل شده را روی حرارت بخار آب قرار دهید. خامه را نیز جداگانه مدت کمی روی حرارت گرم کنید و سپس به شکر کارامل شده بیفزایید. دقت داشته باشید!در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است



Xبستن تبلیغ
تبلیغات