پارس ناز پورتال

عکس,گالری عکس,سایت عکس,عکس های خنده دار,عکس های دیدنی,عکس های روز,عکس جدید,عکس عاشقانه مدل مو,مدل مو مردانه,مدل مو زنانه,مدل آرایش,زیبایی صورت,مدل آرایش عروس,مدل مو کوتاه,مدل موی بافتنی,مدل شینیون مدل لباس,مدل مانتو,مدل لباس مجلسی,لباس نامزدی,کت و دامن,مدل دامن کوتاه,مدل تیشرت,مدل لباس زنانه و مردانه,لباس جدید پیش بینی وضعیت آب و هوا,هواشناسی,وضعیت آب و هوا,پیش بینی وضع هوا,وضعیت آب و هوای شهرهای کشور,سازمان هواشناسی کشور فال روز,طالع بینی,فال حافظ,انواع فال,فال قهوه,فال تاس,فال عشق,فال ازدواج,فال قران,فال بوسه,فال چای,فال عطسه

تهیه دسر بیسکوئیت

مجموعه : آموزش آشپزی

تهیه دسر بیسکوئیت


مواد لازم:

تی تاپ
بیسکوئیت پیتی بور وانیلی
خامه
شکر
کارامل
گلاب
مغز گردو
آرد نارگیل

طرز تهیه:

ابتدا خامه، شکر و گلاب را مخلوط کرده و به هم بزنید تا نرم شود سپس ته ظرف را با آن میپوشانیم.
تی تاپ را از روی خط خودش جدا کرده و داخل ظرف میچینیم و روی آن را نیز با خامه ای که فبلا مخلوط کردیم میپوشانیم. بعد بیسکوئیت ها را روی آن میچینیم و روی بیسکوییت ها رانیز به خامه ای که قبلا مخلوط کرده کارامل اضافه میکنیم تا زرد رنگ شود و رویش را میپوشانیم.
هرچقدر ردیف خودتان میل دارید اضافه کنید.

و حالا مغز گردو را خورد خورد کرده + آرد نارگیل روی دسر را تزیین میکنیم.
برای تزیین میتوانید از خلال پسته، خلال بادام، اسمارتیز و… استفاده کنید.
نیم ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.


منبع: آشپزآنلاین


تبلیغات

سفر،مسافرت،تور کیش

Xبستن تبلیغ
تبلیغات
Xبستن تبلیغ