پارس ناز پورتال

خطرات روغن داغ و ظروف پلاستیکی

خطرات  روغن داغ و ظروف پلاستیکی

بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو، هرگز برای سرخ كردن مواد غذایی نباید از روغن‌های جامد استفاده كرد زیرا طی فرآیند سوختن این روغن‌ها، موادی ایجاد می‌شود كه موجب سخت شدن و تنگی‌ ‌عروق قلب می‌شود‌. ‌دكتر جاكوب مدیر گروه تغذیه دانشگاه آریزونا، گفت: «بهترین و مناسب‌ ترین روغن‌ ‌برای سرخ كردن، روغن مخصوص این كار است زیرا دیرتر به نقطه دود می‌رسد و مضرات آن‌ ‌نیز كمتر است‌. »

 

وی در ادامه در خصوص بسته نگاه داشتن درب‌ ‌ظرف حین سرخ شدن ماده غذایی، هشدار داد و گفت : «در صورت بستن درب ظرف همه‌ ‌بخارات و دود حاصل از روغن مجددا به درون غذا باز می‌گردد و موجب سمی شدن غذای در‌ ‌حال پخت می شود.»