پارس ناز پورتال

هویج ها را شیک و مجلسی کنیم

مجموعه : آموزش آشپزی
هویج ها را شیک و مجلسی کنیم

هویج‌های براق شده را می‌توانید برای تزیین مرغ،‌ دور ظرف چیده و یا به عنوان مخلفات و یا پیش غذا برای انواع غذاها استفاده کنید.

 

 

مواد لازم : برای 4 نفر به عنوان پیش غذا

 
هویج پوست کنده
    نیم کیلو
کره بدون نمک یا مارگارین
    3- 2 قاشق غذاخوری
نمک
    یک قاشق چای‌خوری
آب مرغ
    یک سوم پیمانه
شکر     یک قاشق غذاخوری سرپر

 

 

طرز تهیه:

 

• هویج‌ها را به صورت اریب، مطابق شکل برش دهید .سعی کنید تا حد امکان هویج‌ها را یکسان برش دهید تا به طور یکنواخت بپزند.

 

• کره را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط ذوب کرده و هویج‌ها را درون آن ریخته هم بزنید، سپس حرارت را کم کنید.

 

• روی هویج‌ها نمک ریخته و هم بزنید و 4- 3 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید.

 

• شکر را اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

 

• در مرحله آخر، آب مرغ را اضافه کرده،‌ درب ظرف را گذاشته و تا حدود 3 دقیقه دیگر آن‌ها را بپزید.

 

• درب ظرف را برداشته، هویج‌ها را هم بزنید و صبر کنید تا اکثر آب درون ظرف بخار شود.

• ظرف را از روی اجاق برداشته و آن را بچشید و در صورت لزوم نمک و یا شکر بیشتر به آن اضافه کنید.