پارس ناز پورتال

آشنایی با معیار و مقیاس ها در آشپزی

مجموعه : آموزش آشپزی
آشنایی با معیار و مقیاس ها در آشپزی

طباخی از جمله هنرهائی است که قدمت طولانی دارد و همچنین از ملل مختلف بر گرفته شده لذا بر این اساس در آن واحدهای قدیمی و نامتعارف بسیاری وجود دارد، برای اینکه شما سر در گم نشوید در زیر جدول تیدیل مقیاس‌ها را آورده‌ایم:

 

▪ هر ۱ کیلو گرم معادل ۱۰۰۰ گرم

▪ هر ۱ سیر معادل ۷۵ گرم

▪ هر ۱ مثقال معادل ۴.۷ گرم

▪ هر ۱ گالن معادل ۴ لیتر

▪ هر ۱ لیتر معادل ۴ فنجان اندازه گیری

▪ هر ۱ فنجان اندازه گیری معادل ۱۶ قاشق سوپخوری

▪ هر ۱ قاشق سوپخوری معادل ۳ قاشق مربا خوری

▪ هر ۱ پانیت معادل ۲ فنجان اندازه گیری

▪ هر ۱ پاند معادل ۴۵۶ گرم

▪ هر ۱ اونس معادل ۲۸۳ گرم

▪ هر ۱ پاند معادل ۱۶ اونس

▪ درجه جوش آب ۱۰۰ درجه سانتی‌گراد یا ۲۱۲ فارنهایت

▪ درجه بدن ۳۷ درجه سانتی‌گراد یا ۹۸.۶ فارنهایت

▪ درجه انجماد صفر درجه سانتی‌گراد یا ۳۲ فارنهایت

▪ برای تبدیل درجه سانتی‌گراد به فارنهایت، درجه سانتی‌گراد را در نه پنجم ضرب می کنیم و با ۳۲ جمع می‌کنیم.

▪ برای تبدیل درجه فارنهایت به درجه سانتی‌گراد، ۳۲ را در پنج نهم ضرب نموده و فارنهایت را از آن کسر می‌کنیم.