پارس ناز پورتال

تهیه دسر تابستانی طالبی

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه دسر تابستانی طالبی

مواد لازم :

طالبی 1کیلو
شکر نصف لیوان یا حدود 4 تا 5 قاشق
خامه پاستوریزه 1 پاکت 200 گرمی
پودر ژلاتین 2 ق.غ سرپر –
آب سرد 1 لیوان –



طرز تهیه :

 
ابتدا پودر ژلاتین رابا نصف لیوان آب سرد خیس کنید سپس روی بخار اب بروش بن ماری اجازه دهید تا کاملا ژلاتین حل شود …

طالب را ریز کرده در مخلوط کن بریزید نصف لیوان آب سرد باقی مانده به همراه خامه پاستوریزه را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید . تا طالبی کاملا یکدست شده و بصورت فرنی دربیاد .

به طالبی مخلوط شده ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مخلوط کنید در قالب مورد نظر بزرگ یا تک نفره بریزید و بگذارید در یخچال 8 ساعت بماند … بعد از 8 ساعت میتوانید قالب را چند لحظه در اب جوش بگذارید تا دسر از قالب جدا شود