پارس ناز پورتال

تهیه مربا پوست گریپ فروت

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه مربا پوست گریپ فروت
 
پوست گریپ فروت بـه واسطه ضخیم بودن و فراوانی برای مربا بسیار مناسب اسـت.

طرز تهیه :


پوست گریپ فروت را شسته ، تمیز می‌کنیم . بعد یک ورقه نازک داخل پوست قسمت سفیدی آن می‌گیریم . فقط در حدی کـه داخل پوست صاف شود و زیاد نازک نگردد پوست رابه شکل نوارهای بلند و باریک و یک اندازه بـه پهنای 2 سانتیمتر و طول تقریباً 8 سانتیمتر میبریم. سپس آن را وزن کرده ، دو برابر وزن آن شکر درنظر میگیریم . مانند مربای پوست پرتقال یا نارنج می جوشانیم تا کمی نرم شود . بعد مدت 24 ساعت در آب سرد قرار می‌دهیم و چندین بار آب آن را عوض میکنیم ، هر با می چشیم تا تلخی پوست کاملا گرفته شود .

 


گاهی ممکن اسـت بیش از 24 ساعت وقت ببرد ، در هرحال بعد ازآن کـه تلخی آن گرفته شد برای هر یک کیلو شکر ، دولیوان آب در ظرفی ریخته ، آن را می جوشانیم در حدی کـه فقط شکر حل شود . سپس آن را از صافی رد می‌کنیم و شربت صاف شده را در ظرفی متناسب با مواد می ریزیم . پوست هاي آماده شده را داخل شربت ریخته ، روی حرارت قرار می‌دهیم . بعد از جوش آمدن ، حرارت را ملایم می‌کنیم تا شربت قوام بیاید . مقدار کمی آبلیمو یا جوهر لیمو بـه آن میزنیم و بعد از چند جوش مربای پوست گریپ فروت را از روی آتش بر می داریم.