پارس ناز پورتال

آش رشته سنتی تهیه کنیم

مجموعه : آموزش آشپزی
آش رشته سنتی تهیه کنیم

مواد لا زم ( برای 4 نفر ) :

 

 
رشته مخصوص آش
   

400 گرم

سبزی آش ( تره – جعفری – اسفناج – شوید – گشنیز )
   

1 كیلو

نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )
   

450 گرم

نعناع خشك
   

4 قاشق یا نعناع تازه 200 گرم

پیاز
   

4 عدد متوسط

كشك ساییده غلیظ
   

2 لیوان

آرد
   

2 قاشق

روغن
   

به میزان لازم

نمك و فلفل
   

به مقدار كافی

 

 

 

طرز تهیه:

حبوبات را از قبل خیس می كنیم. سپس آنها را با پیاز سرخ كرده ( كه ممكن است كمی زردچوبه به آن زده باشیم ) می گذاریم كاﻤﻸ بپزد. بعد سبزی را تمیز و خرد می كنیم و داخل حبوبات پخته شده می ریزیم و می گذاریم سبزی ها هم بپزند.

 

سپس دو قاشق سوپ خوری آرد را در كمی آب سرد حل می كنیم و داخل آش می ریزیم و مرﺘﺒﺄ هم می زنیم. رشته را در آش می ریزیم ومی گذاریم آهسته بپزد، ولی رشته نباید خرد شود. نمك و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می كنیم. سعی كنید نمك را با احتیاط در آش بریزید، چون كشك اصولاً شور است. بعد آش را از روی شعله بر می داریم و با كشك مخلوط می كنیم . سپس در سوپخوری می ریزیم و روی آن را با كمی كشك ساده و پیاز سرخ كرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین می كنیم .