پارس ناز پورتال

روش تهیه شیرینی آناناس

مجموعه : آموزش آشپزی
روش تهیه شیرینی آناناس

مواد لازم:

ارد:1 و 1/2 پیمانه
کره:115 گرم سرد یا یخ زده
زرده تخم مرغ:1 عدد درشت
بکینگ پودر:1/2 قاشق چای خوری
نمک:1/8 قاشق چای خوری
شکر ریز:1/2 پیمانه
دارچین:1/4 قاشق چای خوری
نارگیل خورد شده:2 قاشق غذا خوری
اناناس خورد شده


طرز تهیه:

فر رو روی 350 درجه فارنهایت روشن کنید

ارد وشکر نمک و دارچین و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و الک کنید
کره رو خورد کنید بریزید توی ارد ورزده تخم مرغ رو اضافه کنید بریزید توی فود پراسسر و هم بزنید وقتی ارد شروع کرد به گوله گوله شدن کافیه
یا با نوک انگشتاتون مخلوط کنید
اصلا خمیر رو چنگ نزنید چون گوله نمیشه و یک خمیر یکدست میشه

یک قالب حاضر کنید 3/4 مواد رو بریزید ته قالب و خیلی کم با قاشق صاف کنید و روش اناناس خورد شده که ابشون رو به وسیله دستمال اشپزخونه خوب خشک کردین رو بچینید و دوباره روش از مقدار باقی مانده مواد همواه با نارگیل خورد شده رو بریزید روی اناناس ها

و بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه تا بپزد و کمی روی شیرینی ها طلایی شود

بزارید شیرینی کامل خنک شود بعد برش بزنید

*این شیرینی به علت داشتن میوه تازه مدت ماندگاریش در حد 1-2 روز هست پس باید زودی خورده بشه
*اگر خواستید به مدت زیاد نگهداریش کنید میتونید به جای اناناس از مربا رازبری یا تمشک بدون هسته استفاده کنید
*اگر خمیر شیرینی تون خمیری شد و گوله گوله نشد مهم نیست با دست خمیر رو به تکه های ریز درش بیارید
یا با هر وسیله دیگه ای که میتونید این کار رو بکنید