زرده تخممرغ
دو عدد
شیر
یک پیمانه
روغن
دو قاشق سوپخوری
بیكینگپودر
یك قاشق مرباخوری
آرد
به میزان لازم
مواد لازم میانی خمیر :
گلسرخ پودر شده
یک پیمانه
گردوی خرد شده
یک پیمانه
دارچین
یك قاشق غذاخوری
خاكه قند
یک پپیمانه
مواد لازم برای شربت:
شكر و روغن از هر كدام یك پیمانه
آب به میزان لازم
طرز تهیه :
تمام مواد لازم برای خمیر را باهم مخلوط كرده و در یك كیسه نایلونی در حدود دو ساعت قرار میدهیم تا بماند. پس از گذشت این زمان خمیر را با وردنه باز كرده و از موادمان كه شامل؛ گلسرخ، گردو، خاك قند و دارچین است وسط آن ریخته بعد مثل باقلوا روی آن را میبندیم و روی سینی میگذاریم با چاقو مثل رولت آن را میبریم. روغن را داغ كرده و روی آن میریزیم و درون فر با 300 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه میگذاریم تا كاملا پخته و روی آن طلایی شود. سپس شكر و آب را روی حرارت قرار داده تا كمی غلیظ شود. زمانی كه سینی را از فر خارج كردیم و شیرینی سرد شد، روی آن شربت ریخته و میگذاریم تا كاملا سرد شود.