پارس ناز پورتال

تهیه شیرینی اتریشی

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه شیرینی اتریشی

مواد لازم برای 35 عدد شیرینی:

 مارگارین نرم شده با دمای آشپزخانه      200 گرم
 پودر قند      80 گرم
 اسانس وانیل (مایع)      3 قاشق چایخوری
 زردة تخم‌مرغ      4 عدد
 آرد     250 گرم
شكلات تخته‌ای آب شده     50 گرم
پودر نارگیل برای تزیین     50 گرم

طرز تهیه شیرینی اتریشی :


كف سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر را نیز با حرارت 135 درجه سانتیگراد (درجه كم) روشن كنید تا گرم شود. مارگارین نرم شده و پودر قند را با هم بزنید تا مانند كرم شود. در ظرفی جداگانه اسانس مایع وانیل را به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزایید و مخلوط كنید. سپس این مخلوط را به مایة قبلی اضافه كنید و آن را كاملاً هم بزنید تا مخلوط به دست آمده، یكدست شود. آرد را كم‌كم روی این مایه الك كنید و آن را مرتب مخلوط كنید تا به سرعت به خورد خمیر برود. در این مرحله باید خمیر نرم و یكدستی به دست آید.

خمیر آماده شده را در قیفی كه ماسورة كنگره‌دار یك سانتیمتری دارد، بریزید و به كمك این قیف و ماسوره خمیر را به صورت انگشت‌های 6 سانتیمتری (میله های 6 سانتیمتری) و با فاصله روی سینی آماده شده شكل دهید. شیرینی‌ها را 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده بپزید تا زیر آنها كمی تغییر رنگ دهد. بعد از پخت شیرینی‌ها، اجازه دهید شیرینی ها كاملاً خنك شوند. سپس آنها را با شكلات آب شده به روش بن ماری و پودر نارگیل، مطابق تصویر تزیین كنید.

منبع: آشپزی آنلاین