مواد لازم :
هویج شسته و رنده وشده ۳ عدد
شكر ۳ لیوان
آب ۲ لیوان
پودر نارگیل برای غلطاندن
فندق ۱ لیوان سر پر
طرز تهیه :
هویج رنده شده رو همراه با آب و شكر میگذاریم روی حرارت تا بجوشد وقتی جوشید زیرش را كم میكنیم تا آرام آرام هویج بپزه و یك غلظت معجون مانندی بدست بیاورد این مراحل تقریبا یكی دو ساعت وقت می برد . بعد این مراحل معجون بدست آمده رو میریزیم توی غذاساز تا كاملا میكس شوند . بعد فندق های درسته را اضافه كرده هم میزنیم .
كف یك سینی رو كاغذ روغنی میندازیم و موادها را روی آن میریزیم .با لیسك خیس كناره ها و روی آن را صاف میكنیم و ۱ شب میگذاریم در یخچال بماند .فردا روی آن پودر نارگیل می پاشیم و به كمك یك چاقوی خیس برش میزنیم و آن طرف دیگرش را هم پودر نارگیل میپاشیم و سروش میكنیم .