پارس ناز پورتال

تهیه کیک کالباسی

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه کیک کالباسی

مواد لازم :

 آردسفید      یك كیلوگرم
 تخم‌مرغ      12 عدد
 كالباس      250 گرم
 نمك      به میزان لازم
 كره یا مارگارین      250 گرم
روغن‌زیتون     50 گرم
بیكینگ‌پودر     یك قاشق مرباخوری
زرده تخم‌مرغ     یك عدد

طرز تهیه :


آرد، بیكینگ‌پودر و مقداری نمك را با هم مخلوط كنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید، كره نرم شده و روغن‌زیتون را كم‌كم به آن بیفزایید. اگر خمیر سفت شد كمی روغن به آن اضافه كنید، آن‌گاه با دست ورز دهید و در پلاستیكی بگذارید و به مدت دو ساعت در جای گرم قرار دهید. كف ظرف مخصوص فر را كمی چرب كرده و خمیر را به صورت لایه‌ای نازك كف ظرف بگذارید در این لحظه كالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با

لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم‌مرغ زده شده را با قلم‌مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم‌شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت یك‌ساعت قرار دهید. این غذا شبیه به كیك است ولی شیرین نمی‌باشد.

منبع: آشپزی انلاین