پارس ناز پورتال

سیب زمینی موشی

مجموعه : آموزش آشپزی
سیب زمینی موشی

شقاب کودک شما با استفاده از این دستور غذا، خیلی سریع خالی خواهد شد.

 

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

 

مواد لازم برای چهار نفر:

 

سیب زمینی متوسط
   

2 عدد

روغن سبزی جات
   

کمی

کدو تنبل متوسط
   

مقداری

پنیر پارمسان رنده شده
   

40 گرم

خردل
   

یک قاشق چای خوری

شیر
   

2 قاشق چای خوری

پنیر چدار رنده شده
   

100 گرم

 

 

برای تزئین:

 

گوجه گیلاسی
   

4 عدد

تره
   

تعدادی

تربچه
   

4 عدد

کشمش
   

8 عدد

پیازچه
   

تعدادی

 

 

طرز تهیه:

 

فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید

چند جای سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کرده و آن ها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آن ها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید. .

یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخم های درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید. . وقتی سیب زمینی های پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آن ها را به راحتی در دست گرفت، سر آن ها را ببرید و با قاشق گوشت درون آن ها تا یک سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید. مراقب باشید به پوست سیب زمینی ها آسیبی


نرسانید. . گوشت درون کدو حلوایی پخته شده را نیز با قاشق بیرون آورده و با گوشت سیب زمینی ها، خردل، پنیر پارمسان، شیر و کره مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید. . مخلوط پوره را به

درون پوست سیب زمینی ها برگردانده و روی آن ها پنیر پارمسان بریزید و درون فر قرار داده و دکمه گریل به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود. . از گوجه های گیلاسی برای بینی موش ها استفاده کنید (با استفاده از خلال دندان) و تره های کوتاه را برای سبیل موش ها در پشت گوجه ها به کار ببرید. . از تربچه های به نیم شده برای گوش ها و کشمش برای چشم ها و پیازچه برای دم های اشان استفاده کنید.