زمان تهیه: 15 دقیقه
زمان پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه
مواد لازم برای چهار نفر:
سیب زمینی متوسط
2 عدد
روغن سبزی جات
کمی
کدو تنبل متوسط
مقداری
پنیر پارمسان رنده شده
40 گرم
خردل
یک قاشق چای خوری
شیر
2 قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده
100 گرم
برای تزئین:
گوجه گیلاسی
4 عدد
تره
تعدادی
تربچه
4 عدد
کشمش
8 عدد
پیازچه
تعدادی
طرز تهیه:
فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید
چند جای سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کرده و آن ها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آن ها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید. .
یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخم های درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید. . وقتی سیب زمینی های پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آن ها را به راحتی در دست گرفت، سر آن ها را ببرید و با قاشق گوشت درون آن ها تا یک سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید. مراقب باشید به پوست سیب زمینی ها آسیبی