خواصخوراکیها- در حالی كه روز به روز تعداد میوههایی كه خاصیت ضد سرطانی دارند، افزایش مییابد، دانشمندان آناناس را نیز جزء میوههای ضد سرطان طبقهبندی كردهاند.
این در حالی است كه تاثیر آناناس در مورد افزایش كارایی سیستم ایمنی بدن از دیرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصیه میكنند كه بیماران پس از عملهای جراحی یا دچار شدن به بیماریهای عفونی آناناس مصرف كنند.
دانشمندان میگویند در آناناس نوعی ماده وجود دارد كه عملكرد پروتئینی را كه در 30 درصد سرطانها دخیل است، متوقف كرده و قادر است سیستم ایمنى بدن را براى هدف قرار دادن و نابود ساختن سلول هاى سرطانى تحریك كند.
این خاصیت آناناس به ویژه در مورد سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسیده است. گفتنی است آناناس حاوی کربوهیدرات ، پروتئین ، چربی و آب است .
همچنین کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از دیگر املاح و مواد معدنی تشكیل دهنده آناناس به شمار میآیند. آناناس منبع غنی از ویتامین C بوده و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.