پارس ناز پورتال

تهیه پیراشکی اسفناج

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه پیراشکی اسفناج

مواد لازم:
آرد =500 گرم
پیاز داغ =دو قاشق غذاخوری
روغن مایع= یك پیمانه
گشنیز= 200 گرم
آب =یك پیمانه
نمك= یك قاشق مرباخوری
بیكینگ‌پودر یا جوش‌شیرین= یك قاشق چایخوری
روغن =برای سرخ كردن به میزان لازم
اسفناج =یك كیلوگرم
طرز تهیه
آرد، آب و روغن مایع را با یکدیگر مخلوط کرده تا به شکل خمیر درآید. بیکینگ پودر یا جوش شیرین و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد. خمیر را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوی تقسیم و هر قسمت را به صورت دایره باز می‌کنیم.

اسفناج را بخارپز کرده و پس از این‌که کاملا آب آن گرفته شد، ادویه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پیاز داغ را نیز به آن می‌افزاییم. نصف هر قسمت از خمیر را با این مخلوط پر کرده و روی آن مقداری گشنیز می‌گذاریم و سپس روی مواد را با نصف دیگر خمیر می‌پوشانیم.

روغن را داخل تابه ریخته و پس از داغ شدن، خمیرهای پر شده را به ترتیب به شکلی که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ می‌کنیم. سپس پیراشکی‌های سرخ شده را داخل سبد می‌گذاریم تا روغن اضافی آن خارج گردد.


منبع: آشپزی آنلاین