گوشت چرخ كرده گوساله یا مرغ یا گوسفند
یک کیلو
هویج درشت
۲ عدد
كلم بروكسل
۱۰ الی ۱۲ عدد
نمك و فلفل سیاه
به مقدار لازم
پیاز داغ یا یك عدد پیاز
۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذا خوری
سیر
۱ حبه
طرز تهیه :
معمولاً همه عادت كرده اند از كلم بروكسل برای تزئین استفاده كنند اما در اینجا من با استفاده از هویج و گوشت چرخ كرده تهیه یك خوراك فوری و خوشمزه از این سبزی را برایتان مینویسم .
برگهای پلاسیده كلم بروكسل را جدا كنید وهویج را به شكل مورب حلقه حلقه كنید ظرف پر از آبی را روی شعله بگذارید بعد از اینكه جوش آمد كلم بروكسل و هویج را در آب بریزید و در آخر نمك بزنیدوصبر كنید تا پخته شود .بعدگوشت چرخ كرده را با یك عددپیاز خرد شده و سیر و روغن زیتون كمی تفت دهید سپس نمك و فلفل و زردچوبه و یك لیوان آب و رب گوجه فرنگی اضافه كنیدوزمانی كه آب آن تبخیر شد و گوشت پخته شد شعله را خاموش كنید .
در این هنگام امتحان كنید هویج و كلم بروكسل نیز پخته است روی صافی بریزید تا آب آن جدا شود بعدهویج ها را دایره وار به شكل گل آفتابگردان بچینید و یك لایه گوشت در وسط آن وكلم بروكسل را در وسط این گل بگذاریدکه یك تزئین ساده و زیبا و اشتها برانگیز شود. این غذا ظرف ۳۰ دقیقه درست شده و یك غذای فوری و خوشمزه است . دوستان دانشجو و افرادی که فرصت کمی برای تهیه غذا دارند این غذا را امتحان کنند .