باقلا نیمپزشده
یك پیمانه
سیبزمینی
یك عدد
پیاز
یك عدد
کره
15 گرم
آرد سیبزمینی
سه قاشق سوپخوری
آب مرغ
دو پیمانه
آب
دو پیمانه
جعفری
به میزان لازم
طرز تهیه :
پیاز را نگینی خرد كرده و با كره تفت میدهیم، سپس آب، آب مرغ، سیبزمینی و هویج را نگینی خرد كرده و به همراه باقلای نیمپز اضافه میكنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را كم میكنیم. آرد سیبزمینی را با كمی از آب سوپ مخلوط كرده و به سوپ میافزاییم و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد، پس از 30 دقیقه جعفری را اضافه کرده و در ظرف مورد نظر ریخته و سرو میكنیم. در صورت دلخواه میتوان كمی زعفران به سوپ اضافه كرد.