پارس ناز پورتال

املتی برای جلوگیری از افزایش وزن

مجموعه : آموزش آشپزی
املتی برای جلوگیری از افزایش وزن

مواد لازم برای 4 نفر :

 تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده                  4 عدد      320 كیلوكالری

 نمك                                                        یك‌چهارم قاشق  غذاخوری     0 كیلوكالری
شیر كم چرب                                         2 قاشق غذاخوری     10 كیلوكالری
پنیر فتای رنده كرده                                40 گرم     100 كیلوكالری
فلفل سیاه                                            یك‌چهارم قاشق چایخوری     0 كیلوكالری
روغن زیتون                                             2 قاشق غذاخوری     270 كیلوكالری
پوره‌ گوجه فرنگی                                  100 گرم     17 كیلوكالری
كدو سبز خرد كرده                                   50 گرم     10 كیلوكالری
قارچ ورقه‌ای خرد كرده                                     50 گرم     7 كیلوكالری
آبلیموی تازه                                                      به میزان  مورد نیاز  0 كیلوكالری
  

روش تهیه :
سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.
آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود.
 حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.
سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود.
اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.
حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.