با اینكه كباب ماهی یكی از لذیذترین غذاهاست اما بـه دلایل نامشخصی، زیاد بین مردم ایران جا نیفتاده و طرفدار ندارد. كباب ماهی بسیار سریع آماده میشود و طعم بینظیری دارد. اگر از ماهی فیله مانند شیر یا ازونبرون استفاده میكنید ماهی را خرد كرده و بـه سیخ بكشید. اگرهم از ماهی درسته استفاده میكنید چاره كار استفاده از توری كبابپز اسـت. در صورتی كه توری در معرض ندارید، چند سیخ كباب باریك رابه موازات هم روی منقل چیده و ماهی را روی آن كباب كنید. فقط لازم اسـت كه سیخها را كمی چرب كنید تا ماهی بـه آن نچسبد.
مواد لازم برای 4 نفر:
فیله ماهی یك كیلو، خرد كرده
روغن مایع یكچهارم پیمانه
آبلیمو 6 قاشق غذاخوری
آب پیاز 6 قاشق غذاخوری
زعفران دم كرده 4 قاشق غذاخوری
نمك و فلفل قرمز بـه میزان لازم
روش تهیه اول:
1- روغن، آبلیمو، آب پیاز و زعفران را مخلوط كرده و حسابی روی آن نمك و فلفل بپاشید.
2- تكههاي ماهی را كاملا خشك كرده و داخل مایه روغن بریزید و حداقل یك ساعت صبر كنید تا ماهی طعم بگیرد.
3- ماهیها رابه سیخ كشیده و روی زغال كباب كنید تا هردو طرف آن برشته و طلایی شود.
روش تهیه دوم:
1- بجای زعفران تركیب زردچوبه، فلفل قرمز و پودر سیر استفاده كنید. دراین صورت آب پیاز را حذف كنید.
2- چون احتمال دارد ماهی هنگام جدا شدن از سیخ خرد شود، بهتر اسـت آن رابه همان صورت سرو كنید.
3- چند ثانیه قبل از برداشتن ماهی كبابی از روی آتش، كمی كره آب شده روی آن بمالید.