پارس ناز پورتال

طپخ سان چوی بو

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ سان چوی بو

مواد لازم برای 4 نفر:
 كاهو پیچ درشت          یك عدد
 روغن مایع                 2 قاشق غذاخوری
 پیازچه                    4 عدد، ورقه‌ورقه
 مرغ چرخ‌كرده            500 گرم
 هویج كوچك              یك عدد، رنده‌شده
كدوی كوچك              یك عدد، رنده‌شده
فلفل دلمه‌ای قرمز          یك عدد، نگینی ریز
كنسرو ذرت                125 گرم
نمك و فلفل              به میزان لازم


روش تهیه:

1 – كاهو را برگ‌برگ كرده و برگ‌های درشت آن را حداقل یك ساعت در آب سرد و داخل یخچال قرار دهید.
2 – روغن را در یك تابه نچسب روی شعله متوسط داغ كرده و پیازچه‌ها را یك دقیقه در آن تفت دهید. حرارت را زیاد كرده و مرغ را اضافه كنید. 4 تا 5 دقیقه آن را تفت داده و دائم هم بزنید تا سرخ شود. در صورت نیاز اندكی روغن مایع اضافه كنید.
3 – هویج، كدو، فلفل دلمه‌ای و ذرت را اضافه كرده و 3 دقیقه دیگر تفت دهید. در صورت تمایل یكی، دو قاشق آبلیمو اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید.
4 – برگ‌های كاهو را شسته و خشك كنید. از مایه مرغ و سبزی‌ها داخل برگ‌های كاهو ریخته و آن را مانند دلمه بسته و گرم یا سرد به همراه سس مایونز سرو كنید.

نكات:
1 – در نوع کلاسیک این خوراك از نوعی سس چینی استفاده می شود كه مناسب ذائقه ایرانی نیست و سس مایونز جایگزین آن شده است.
2 – می‌توانید مانند ساندویج مایه داخل كاهو را با گوجه و خیارشور همراه كنید.