پارس ناز پورتال

طرز تهیه السمك الصیادیة (غذای عربی)

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه السمك الصیادیة (غذای عربی)

مواد لازم برای ماهی :

ماهی شیر یا کوسه 1 کیلو

آرد 1 فنجان

پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری

آب لیموترش 4 تا 5 قاشق غذا خوری

لیموترش حلقه شده 1 عدد

سرکه 5 تا 4 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 5 تا 4 قاشق غذا خوری

سیر رنده شده 2 حبه

پودر زیره و فلفل بهار از هرکدام 1 قاشق چایخوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن ماهی به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه برنج با سس سویا:

برنج 3 پیمانه

پیاز نگینی شده 1 پیمانه

گشنیز خرد شده 1 پیمانه

پیاز داغ 1 پیمانه

سیر رنده شده 1 تا 2 حبه

پودر زیره سیاه نصف قاشق چایخوری

پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری

سویا سس 5/1 قاشق غذا خوری

آب 4 پیمانه

روغن 4 تا 5 قاشق غذا خوری

مواد لازم برای تهیه سس ماهی :

آرد 2 قاشق غذا خوری

پودر زیره سیاه نصف قاشق غذا خوری

پودر دارچین نصف قاشق غذا خوری

جوز هندی 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

سویا سس 5/1 قاشق غذاخوری

آب 2 لیوان

آب لیمو به مقدار لازم

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه ماهی :

تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط کرده ، ماهی را به مدت یک ساعت در این مایع بخوابانید سپس آن را در آرد غلطانیده و در روغن فراوان که بهتر است همان روغنی که پیاز داغ رادر آن سرخ کرده اید باشد با حرارت کمی بیشتر از متوسط سرخ کنید .

طرز تهیه سس ماهی :

آرد را درروغن زیتون تفت دهید ، آب را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود . زیره ، دارچین ،جوز هندی ، سویا ، سس و نمک و فلفل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود و در پایان آب لیمو را اضافه کنید .

طرز تهیه برنج با سویا سس:

سیر رنده شده ، زنجفیل و پیاز نگینی شده را در روغن تفت داده ، برنج را اضافه کرده حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید ، 2 قاشق پیاز داغ ، دارچین ، زیره ، جوز هندی ، نمک ، فلفل و سویا سس را اضافه کنید . مواد را مخلوط کرده و سپس آب را بیفزایید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود ، سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد . برنج را در دیس کشیده با قطعات ماهی سرخ شده و بقیه پیاز داغ و گشنیز تازه خرد شده روی برنج را تزیین کنید . سس را در ظرف سس خوری ریخته و درکنار دیس برنج قرار دهید و به همراه برنج و ماهی میل کنید .