آرد 1 فنجان
پیازچه خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آب لیموترش 4 تا 5 قاشق غذا خوری
لیموترش حلقه شده 1 عدد
سرکه 5 تا 4 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 5 تا 4 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 2 حبه
پودر زیره و فلفل بهار از هرکدام 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن ماهی به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه برنج با سس سویا:
برنج 3 پیمانه
پیاز نگینی شده 1 پیمانه
گشنیز خرد شده 1 پیمانه
پیاز داغ 1 پیمانه
سیر رنده شده 1 تا 2 حبه
پودر زیره سیاه نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل 1 قاشق چایخوری
سویا سس 5/1 قاشق غذا خوری
آب 4 پیمانه
روغن 4 تا 5 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای تهیه سس ماهی :
آرد 2 قاشق غذا خوری
پودر زیره سیاه نصف قاشق غذا خوری
پودر دارچین نصف قاشق غذا خوری
جوز هندی 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری
سویا سس 5/1 قاشق غذاخوری
آب 2 لیوان
آب لیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی :
تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط کرده ، ماهی را به مدت یک ساعت در این مایع بخوابانید سپس آن را در آرد غلطانیده و در روغن فراوان که بهتر است همان روغنی که پیاز داغ رادر آن سرخ کرده اید باشد با حرارت کمی بیشتر از متوسط سرخ کنید .
طرز تهیه سس ماهی :
آرد را درروغن زیتون تفت دهید ، آب را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود . زیره ، دارچین ،جوز هندی ، سویا ، سس و نمک و فلفل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود و در پایان آب لیمو را اضافه کنید .
طرز تهیه برنج با سویا سس:
سیر رنده شده ، زنجفیل و پیاز نگینی شده را در روغن تفت داده ، برنج را اضافه کرده حدود 5 تا 6 دقیقه تفت دهید ، 2 قاشق پیاز داغ ، دارچین ، زیره ، جوز هندی ، نمک ، فلفل و سویا سس را اضافه کنید . مواد را مخلوط کرده و سپس آب را بیفزایید و بگذارید تا آب برنج کشیده شود ، سپس حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد . برنج را در دیس کشیده با قطعات ماهی سرخ شده و بقیه پیاز داغ و گشنیز تازه خرد شده روی برنج را تزیین کنید . سس را در ظرف سس خوری ریخته و درکنار دیس برنج قرار دهید و به همراه برنج و ماهی میل کنید .