پارس ناز پورتال

چند راه نگهداری‌ پنیر

مجموعه : آموزش آشپزی
چند راه نگهداری‌ پنیر
 

▪ برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ پنیر، روی‌ طرف‌ بریده‌ شده‌ آن‌، كمی‌ كره‌ یا روغن‌ بمالید.برای‌ این‌ منظور همچنین‌ می‌توانید دستمال‌تمیزی‌ را كه‌ پرز پس‌ ندهد به‌ وسیله‌ سركه‌ خیس‌كرده‌ و به‌ دور قالب‌ پنیر بپیچید.

 

▪ اگر پنیر را درون‌ ماست‌ بیندازید بسیار لذیذ می‌شود.

 

▪ چنانچه‌ پنیر را درون‌ فویل‌ آلومینیومی‌بپیچید، برای‌ جلوگیری‌ از خشك‌ شدن‌ آن‌ موثراست‌.

 

▪ اگر پنیر را میان‌ پارچه‌ای‌ كه‌ در سركه‌ انگورخیسانده‌اید قرار دهید، طعم‌ و مزه‌ خوبی‌ خواهدیافت‌ و ضمنا مدت‌ زیادتری‌ تازه‌ خواهد ماند.

 

▪ اگر پنیر شما نرم‌ است‌ و می‌خواهید سفت‌شود، آن‌ را درون‌ آب‌ نمك‌ جوشیده‌ ولی‌ سردشده‌ بیندازید. هر چقدر مقدار نمك‌ بیشتر باشدپنیر سفت‌تر می‌شود.

 

▪ برعكس‌ اگر پنیر سفت‌ است‌ و می‌خواهیدنرم‌ شود آن‌ را درون‌ آب‌ جوشیده‌ بدون‌ نمك‌بیندازید.

 

▪ همچنین‌ می‌توانید پنیر سفت‌ را درون‌دوغ‌، خیس‌ كنید.

 

▪ پنیری‌ را كه‌ كپك‌ زده‌ است‌ دور نریزید بلكه‌آن‌ را درون‌ ظرف‌ در داری‌ قرار دهید، چند حبه‌قند در آن‌ بیندازید و سپس‌ در ظرف‌ را بگذارید بااین‌ كار كپكها از پنیر جدا شده‌ و سراغ‌ قندمی‌روند. سپس‌ در ظرف‌ را برداشته‌، پنیر را میل‌كنید و حبه‌ قندها را بیرون‌ بیندازید.

 

▪ چنانچه‌ برای‌ تهیه‌ بعضی‌ از غذاها مانند پیتزابه‌ پنیر رنده‌ شده‌ نیاز دارید قبل‌ از رنده‌ كردن‌پنیر، اندكی‌ روغن‌ روی‌ رنده‌ بمالید، به‌ این‌ ترتیب‌پنیر به‌ رنده‌ نخواهد چسبید و به‌ آسانی‌ شسته‌خواهد شد.

 

▪ اگر می‌خواهید پنیر دیر فاسد شود همیشه‌آن‌ را در ماست‌ یا آب‌ ماست‌ بیندازید.