پارس ناز پورتال

طپخ گارنی یاریخ

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ گارنی یاریخ


مواد لازم :

 بادمجان                        شش عدد
 گوشت چرخ كرده            250گرم
 نمك و جعفری              به میزان لازم
 سیر                          چهارحبه
رب گوجه فرنگی            دو قاشق سوپخوری
پیاز                            یك عدد

طرز تهیه :


بادمجان‌ها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسط‌شان یك برش زده و به آنها نمك می‌زنیم تا تلخی خود را پس بدهد. پیاز خردشده را در مقدار كمی روغن تفت داده، بعد  گوشت و نمك را می‌افزاییم آن‌گاه رب گوجه فرنگی را اضافه می‌كنیم و در آخر پخت جعفری و سیر ریز خردشده را نیز افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم. در این لحظه بادمجان‌ها را در روغن مایع سرخ كرده و درون صافی می‌گذاریم. مواد گوشتی را داخل بادمجان‌ها پر كرده و در مقداری رب‌گوجه‌فرنگی سرخ شده كه یك لیوان آب به آن افزوده‌ایم ده دقیقه می‌پزیم.