پارس ناز پورتال

طپخ بنیه میگو با سس تارتار

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ بنیه میگو با سس تارتار

مواد لازم:

میگو پاک شده: نیم کیلو

روغن مایع: به مقدار لازم


مواد لازم:(خمیر بنیه)

شیر: نصف پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سفید: نصف پیمانه

روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم: (سس تارتار)

سس مایونز: 1 پیمانه

خیارشور ریز خرد شده:2 قاشق غذاخوری

ماست: 3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ریز: 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می کنیم تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می کنیم.