مواد لازم
برای چهار نفر
گوشت گوسفندی چرخ شده – 500 گرم
مغز نان فرانسوی، پودر شده – دو برش
گشنیز ساطوری شده – دو قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده – پنج حبه
پیاز، ریز خرد شده – یك عدد
آبلیمو ترش – نصف عدد
پودر زیره – یك قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز – یك قاشق چایخوری
زردچوبه و دارچین – هر كدام نصف قاشق چایخوری
ربگوجهفرنگی – یك قاشق غذاخوری
تخممرغ زده شده – یك عدد (اختیاری)
فلفل سبز و قرمز حلقه شده – برای تزئین
طرز تهیه
تمام مواد ذكر شده را درون كاسهای ریخته و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا كند. اگر مواد چسبندگی لازم را نداشت یك عدد تخممرغ را به آن بیفزایید و باز هم ورز دهید. مغز نان بیشتر هم، چسبندگی كوفته را افزایش میدهد.دستان خود را مرطوب كرده و موادآماده شده را به هشت قسمت تقسیم و هر قسمت را به شكل كوفته گرد كنید. یك تابه نچسب كه جنس ضخیمی داشته باشد را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ،كوفتهها را در آن بچینید تا با حرارت كم پخته و سرخ شوند. در طول مدت پخت یك یا دوبار كوفتهها را برگردانید تا همه جای آنها سرخ شود. این كوفته كبابها را با نان و سالاد سرو كنید و روی آن فلفل حلقه شده بپاشید.