مواد لازم
برنج شش پیمانه
لپه یك و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی 750 گرم
پیاز یك عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
كره 50 گرم
زعفران دمكرده دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازمطرز تهیه
گوشت را ریز خرد كرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت میدهیم. سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه كرده و با حرارت ملایم گوشت را میپزیم. لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه میكنیم تا 10 دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.برنج را آبكش میكنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمك مخلوط كرده و لابهلای برنج آبكشی میریزیم و دم میكنیم. وقتی برنج به بخار افتاد كره آبشده را نیز روی
آن اضافه میكنیم.اگر كره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه كنیم برنج، كره و روغن را جذب نكرده و ته قابلمه میرود.برای ته دیگ میتوان دو زرده تخممرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق كره و یك قاشق زعفران آبشده را با مقداری برنج مخلوط كرده ته قابلمه ریخته و صاف میكنیم.