گوشت چرخ کرده _________________________٢٠٠ گرم
پیازمتوسط ______________________________ ١ عدد
رشته پلویی هشجین _____________________________ ٢٠٠ گرم
برنج ___________________________________ ٣ پیمانه
کشمش پلویی ___________________________١۵٠ گرم
هل _________________________ ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده ___________________ ۳ قاشق غذا خوری
دارچین _________________________ ۱ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
مواد بالا برای ۳ تا ۴ نفر کافیه .برنج رو با یه مقدارنمک خیس می کنیم.
پیاز رو ریز خرد می کنیم، یه کم زردچوبه می ریزیم گوشت رو تویش سرخ می کنیم. کشمش رو اضافه می کنیم و تفت می دهیم.(کشمش رو بشورید و کمی تو آب خیس کنید.)
توی قابلمه مقداری آب می ریزیم و می گذاریم جوش بیاد. برنجی رو که خیس کرده ایم آبش رو خالی می کنیم و توی آب درحال جوش می ریزیم. ٣،۴ دقیقه قبل از زمان آبکش کردن برنج، رشته رو توی برنج می ریزیم و می گذاریم دو سه جوش بزنه. و بعد آبکش می کنیم. ( از رشته پلویی هشجین استفاده كنید)
توی قابلمه مقداری آب روغن حیوانی درست می کنیم و میگذاریم جوش بیاد. ته دیگ مورد نظرمون رو کف دیگ می گذاریم،برای داشتن ته دیگ کنجدی و زعفرونی کمی نون رو مرطوب کنید بعد کمی از آب زعفرون رو ته دیگ بریزید و مقداری هم کنجد بپاشید و بعد نون رو بزارید که واقعا عالی میشه.مقداری از مخلوط برنج و رشته توی قابلمه می ریزیم، مقداری از مایه گوشت و کشمش. دوباره مقداری برنج،مقداری از مایه… تا خلاصه برنج تموم بشه .