پارس ناز پورتال

طپخ باقالی پلو با ماهیچه

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ باقالی پلو با ماهیچه

 مواد لازم

1000گرم برنج ایرانی
500 گرم ماهیچه گوسفندی
300 گرم شوید خشک
400 گرم باقلا سبز ایرانی
– پیاز سرخ شده 1100 گرم
1 قاشق چای خوری زعفران
1 فنجان روغن هسته انگور
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

۱. برنج را بشویید وبه مدت ۳ الی ۴ ساعت در آب ولرم به همراه نمک سنگ بهداشتی خیس کنید. ۲. چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود. ۳. ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. ۴. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. ۵. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. ۶. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید.


برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . پس از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. ۹. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط کنید. با ۶ قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط کنید. ۱۰. برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه کنید