پارس ناز پورتال

طپخ ته چین

مجموعه : آموزش آشپزی
طپخ ته چین

یکی از مواد اصلی ته چین، برنج است که با مواد دیگر مخلوط می شود. ته چین علاوه بر مرغ از ماهی و گوشت نیز تهیه می شود.

مواد لازم:

برنج آبکش شده: یک کیلوگرم
سینه مرغ پخته شده: دو عدد
ماست سفت: یک پیمانه
پودر دارچین: ۱ الی ۲ قاشق چای خوری
زعفران حل شده: نصف فنجان
نمک و فلفل: به مقدار کافی
زرده تخم مرغ: ۶ عدد
زرشک: ۱۰۰ گرم
خلال بادام: ۵۰ گرم
خلال پسته:۵۰ گرم
روغن مایع: ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

زرده های تخم مرغ را داخل ظرفی می ریزیم و با هم زن برقی، هم می زنیم. ماست و زعفران را به آن اضافه می کنیم و مجدداً هم می زنیم، روغن مایع و برنج را به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم.
روغن را داخل ظرف پیرکس می ریزیم و مواد را داخل آن می ریزیم و با کفگیر صافه می کنیم، روی مواد پودر دارچین می ریزیم، گوشت سینه مرغ را به حالت رشته ای در می آوریم و داخل ظرف می چینیم، زرشک و خلال بادام و خلال پسته روی آن می ریزیم (این لایه اول ته چین است و می توانیم ۲ الی ۳ لایه دیگر هم درست کنیم) ظرف را داخل فر می گذاریم تا ته چین پخته شود. آن را می توان با خلال بادام و خلال پسته تزئین کرد.


نکته:
باید توجه کرد که به جای زرده تخم مرغ می توان از سفیده تخم مرغ و یا هر دوی آنها استفاده کرد. البته در این حالت ته چین سفت می شود. به همین دلیل از زرده تخم مرغ استفاده می کنیم تا ته چین نرم شود.