پیاز: دو عدد
روغن زیتون: نصف فنجان
گوشت راسته یا ران گوسفندی یك كیلو
زعفران: به مقدار لازم
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
فلفل سیاه و نمك: به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز، فلفل، نمك، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یكدیگر مخلوط كنید، گوشت را به تكههای كوچك، خرده كرده و در موادی كه مخلوط كردید، بخوابانید تا خوب ترد شود.
سپس گوشتها را به سیخ بكشید، هم میتوانید كبابها را سرخ كنید و هم روی آتش كباب كنید. برای تزئین میتوانید از فلفل و گوجه و غیره استفاده نمایی، خوشمزگی كباب زمانی بیشتر خواهد شد كه شما آن را با آب نارنج میل كنید