پارس ناز پورتال

طرز تهیه کباب چنجه

مجموعه : آموزش آشپزی
طرز تهیه کباب چنجه
 

پیاز: دو عدد

روغن زیتون: نصف فنجان

گوشت راسته یا ران گوسفندی یك كیلو

زعفران: به مقدار لازم

جعفری خرد شده: به مقدار لازم

فلفل سیاه و نمك: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پیاز، فلفل، نمك، زعفران، روغن زیتون و جعفری را با یكدیگر مخلوط كنید، گوشت را به تكه‌های كوچك، خرده كرده و در موادی كه مخلوط كردید، بخوابانید تا خوب ترد شود.

سپس گوشت‌ها را به سیخ بكشید، هم می‌توانید كباب‌ها را سرخ كنید و هم روی آتش كباب كنید. برای تزئین می‌توانید از فلفل و گوجه و غیره استفاده نمایی، خوشمزگی كباب زمانی بیشتر خواهد شد كه شما آن را با آب نارنج میل كنید