پارس ناز پورتال

تهیه سالاد آندیو با سس فرانسوی

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه سالاد آندیو با سس فرانسوی

مواد لازم

کاهوی آندیو : 300 گرم
هویج 300 گرم
ذرت کنسروی 200 گرم
سرکه سیب 2 قاشق غذا خوری
سس فرانسه : ۶ قاشق سوپخوری
آندیو نوعی کاهو است که خیلی کوچک و سفید رنگ و تلخ مزه می‌باشد و جرو سالادهای متداول در تمام دنیا به حساب می‌رود

طرز درست کردن آن چنین است می‌توان مانند کاهو از درازا نصف کرد یا یا آن را پر پر کرد ذرت را اضافه کرده سرکه و سس را هم برای مصرف اضافه میکنیم برای تزیین ازهویج و سبزی نعنا استفاده نمایید