سیب زمینی پخته 2 عدد
تخم مرغ پخته 2 عدد
خیارشور خرد شده 100 گرم
پیازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
كنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوری
شوید تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
ماست 1 پیمانه
خامه یك دوم پیمانه
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری
سركه 1 قاشق سوپ خوری
نمك، فلفل و پودر آویشن مقداری
روغن زیتون 1 قاشق سوپ خوری
ذرت كوچك(جهت تزیین) چند عدد
زیتون سیاه و سبز 8 عدد
طرز تهیه :
سیب زمینی های پخته را پوست بگیرید و خرد نمایید.
تخم مرغ های پخته را نیز به صورت هم اندازه و خیار شور را نگینی خرد كنید.
سپس پیازچه های شسته را به صورت حلقه ای خرد نمایید.
آن گاه كنسرو ذرت را به شوید خرد شده بیفزایید و تمام مواد را مخلوط كنید.
تهیه ی سُس:
در كاسه ای مناسب، ماست را با خامه مخلوط نمایید و آب لیمو ترش، سركه، نمك، فلفل، پودر آویشن و در پایان، روغن زیتون را بیفزایید.
هنگامی كه سُس آماده شد، درون مواد سالاد بریزید، كاملاً هم بزنید و به مدت یك ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
اكنون سالاد را در ظرف مناسب بریزید و اطراف آن، ذرت، پیازچه های تزیین شده و برش های زیتون سیاه و سبز قرار دهید.
انرژی كل: 1000 كیلو كالری