پارس ناز پورتال

سالاد مراکشی

مجموعه : آموزش آشپزی
سالاد مراکشی

مواد لازم:

پرتقال درشت (با پوست) 6 عدد (2 كیلوگرم)

تربچه دشت پاك 10 عدد

پیاز قرمز متوسط 1 عدد

زیتون سیاه بدون هسته 150 گرم

مواد لازم برای سس سالاد:

سیر تازه درشت 1 عدد

پودر پاپریكا 2/1 قاشق چایخوری

پودر دارچین 2/1 قاشق چایخوری

آب لیموترش تازه 2 قاشق سوپخوری

روغن زیتون بكر 2 قاشق سوپخوری

شكر 4/1 قاشق چایخوری

چاشنی سالاد 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

پرتقالها را شسته و كاملاً پوست كنده و آنها را به صورت حلقه حلقه برش می­دهیم. تربچه­ها را شسته و همانند پرتقالها به صورت حلقه حلقه درمی­آوریم. پیاز را پوست كنده و به صورت حلقه­های نازك برش می­دهیم. برای چیدمان مواد باید یك حلقه تربچه و یك حلقه پرتقال به صورت یك در میان در ظرف مورد نظر گذاشته و روی آن پیازها را ریخته و زیتون را نیز روی آن پخش می­كنیم و در آخر تمام مواد سس را با هم مخلوط كرده وروی سالاد می­ریزیم. این سالاد را می­توانید همراه با مرغ و یا ماهی نیز سرو كرده و میل نمایید