پارس ناز پورتال

پنکیک کره ای

مجموعه : آموزش آشپزی
پنکیک کره ای

مواد لازم برای 4- 3 نفر:

آرد: 5/1 پیمانه

بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

شکر: ‌یک قاشق غذاخوری

نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری

شیر: یک و نیم پیمانه

تخم‌مرغ: یک عدد

کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه:

• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

• تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.

• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.

• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.