خامه فرم گرفته 300 گرم
بستنی وانیل 200 گرم
سفیده تخم مرغ 2 عدد
مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم
موز 1 عدد
شكلات سیاه خرد شده به مقدار لازم
كمپوت هلو به مقدار لازم
مارمالاد به مقدار لازم
نان رولت به مقدار لازم
روش تهیه:
خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.
سفیده تخم مرغ را نیز با میكسر بزنید تا كاملاً پُف كند.
بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه كنید.
آن گاه مغز گردو، موز، شكلات و كمپوت را بیفزایید.
مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
سپس آن را نازك ببرید و داخل كاسه مناسبی بچینید.
حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و كاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.
اكنون شارلوت را از قالب خارج كنید و اطراف آن را با شكلات و خامه تزیین نمایید.
انرژی كل: 2500 كیلو كالری