پارس ناز پورتال

تهیه دسر فرانسوی (شارلوت)

مجموعه : آموزش آشپزی
تهیه دسر فرانسوی (شارلوت)

مواد لازم:

خامه فرم گرفته 300 گرم

بستنی وانیل 200 گرم

سفیده تخم مرغ 2 عدد

مغز گردوی خرد شده به مقدار لازم

موز 1 عدد

شكلات سیاه خرد شده به مقدار لازم

كمپوت هلو به مقدار لازم

مارمالاد به مقدار لازم

نان رولت به مقدار لازم

روش تهیه:

خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.

سفیده تخم مرغ را نیز با میكسر بزنید تا كاملاً پُف كند.

بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه كنید.

آن گاه مغز گردو، موز، شكلات و كمپوت را بیفزایید.

مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

سپس آن را نازك ببرید و داخل كاسه مناسبی بچینید.

حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و كاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید.

اكنون شارلوت را از قالب خارج كنید و اطراف آن را با شكلات و خامه تزیین نمایید.

انرژی كل: 2500 كیلو كالری