آرد سه چهارم پیمانه
شكر یك چهارم پیمانه
نمك كمی
تخم مرغ یك عدد، هم زده
سیب 2 عدد
پودر دارچین مقداری برای پاشیدن روی دونات
بستنی وانیلی به اندازه دلخواه
طرز تهیه:
* آرد، شكر و نمك را درون كاسه ای متوسط با هم مخلوط كنید.
* شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط كرده و به مخلوط آرد اضافه كنید و خوب هم بزنید تا نرم و روان شوند.
* سیب را به صورت هشت حلقه نازك برش داده و با استفاده از یك چاقوی نازك و تیز، تخم های آن را جدا كنید.
* ابتدا تابه ای عمیق برداشته و آن را پر از روغن كنید سپس، هر كدام از حلقه های سیب را درون مایه خمیر فرو كرده و درون روغن به مدت یك دقیقه هر طرف آنها را سرخ كنید تا پف كرده و طلایی رنگ شود.
* دونات ها را روی دستمال خشك كن آشپزخانه قرار داده تا روغن های اضافی آن ها كشیده شود، سپس روی هر كدام از آنها مقداری پودر قند و دارچین بپاشید.
* دونات ها را تا گرم هستند در صورت تمایل با مقداری بستنی وانیلی میل كنید.