آرد یك و دو سوم پیمانه
روغن جامد دو سوم پیمانه
پودر قند دو سوم پیمانه
بیكینگ پودر 1 قاشق چای خوری
هل یك سوم قاشق چای خوری
تخم خرفه به میزان لازم
زعفران آب كرده 2 قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن و پودر قند را با هم مخلوط كنید و به هم بزنید تا سفید شود.
بعد بیكینگ پودر و هل را بریزید و آرد را نیز اضافه كنید و با دست ورز دهید تا به دست نچسبد.
خمیر را درون نایلون بگذارید. خمیر باید حدود 1 ساعت بماند تا به عمل بیاید.
بعد از آماده شدن، خمیر را روی سطح صافی پهن كنید و با وردنه به قطر 1 سانتی متر باز كنید.
خمیر را قالب دلخواه بزنید و در سینی فر بچینید.
با زعفران سطح شیرینی ها را تزیین كنید و روی آن ها تخم خرفه بپاشید.
بعد در فر با حرارت 170 درجه سانتی گراد به مدت یك ربع تا بیست دقیقه بگذارید.