طرز تهیه:
نشاسته را در ماست حل کرده از صافی رد می کنیم تا صاف و بدون گلوله شود آرد را اضافه کرده مخلوط مینماییم مایه را یکی دو ساعت می گذاریم بماند.
روغن مایع فراوان را داغ می کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته خطوطی دایره وار بطوریکه یکدیگر را قطع کند در روغن داغ شده می پذیم .
( در صورتیکه زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط می کنیم .
به همین طریق زولبیا را آماده می کنیم و دو طرف آنرا سرخ می کنیم بلا فاصله در شربت زولبیا می اندازیم.
مواظب انگشتان خود باشید